Av:

Om Regnbuetelefonen

Regnbuetelefonen-prosjektet er til fordi vi alle kan kjenne på en følelse av ensomhet og isolasjon til tider når vi blir eldre – og spesielt nå som Korona-pandemien gjør at mange isoleres og er alene mer enn vanlig.

Regnbuetelefonen drives i samarbeid av Skeiv Verden Oslo og Viken, Forbundet for Transpersoner i Norge, HivNorge, Bamseklubben og FRI Oslo og Viken.

Målet med Regnbuetelefonen er å skape gode samtaler med voksne skeive mennesker og å motvirke ensomhet.  Skeive er lesbiske, homofile, bi/pan og aseksuelle. Skeive er cis-personer og transpersoner, ikke-binære og intersexpersoner. Skeive er gender-queere og gender-fluid. Skeive er dragqueens, dragkings, fetisjister og BDSMere. Vi er enestående og vi kan være monogame, polyamorøse eller aromantiske.

Arbeidet med Regnbuetelefonen blir koordinert av FRI Oslo og Viken – et fylkeslag i FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold.


Ring eller send melding til 94 00 36 29.


Eller les mer og registrer deg:

Ikke helt voksen ennå?

Ta kontakt med Ungdomstelefonen – et tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn, identitet, følelser, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex. 

Kontakt Skeive venner


FRI Oslo og Viken
Telefon 22606860 – hei@friosloviken.no

Skeiv Verden
Telefon 950 93 293 – post@skeivverden.no

Forbundet for Transpersoner i Norge
Telefon 906 00 390 – post@ftpn.no

Den Norske Bamseklubben – Norway Bears
info@norwaybears.com

HivNorge
Telefon 21 31 45 80 – post@hivnorge.no

Støtt arbeidet!

Støtt arbeidet med Regnbuetelefonen – bli medlem i organisasjonene som driver tilbudet:

  • Skeiv Verden – bli medlem!
  • Forbundet for Transpersoner i Norge – bli medlem!
  • Den Norske Bamseklubben – Norway Bears – bli medlem!
  • HivNorge – bli medlem!
  • FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold – lokallag FRI Oslo og Viken (tidligere LLH og DNF 48)bli medlem!Hjelp oss med å gjøre Regnbuetelefonen kjent

Regnbuetelefonen – skaper gode samtaler med og motvirker ensomhet blant voksne skeive mennesker (lesbiske, homofile, bi/pan, interpersoner eller transpersoner).

Del gjerne vårt arbeid med Regnbuetelefonen med dine venner og bekjente: