Regnbuetelefonen
– bli mottaker av samtaler

Målet med Regnbuetelefonen er å skape gode samtaler med voksne skeive mennesker (lesbiske, homofile, bi/pan, interpersoner eller transpersoner) og å motvirke ensomhet. 

Sosial kontakt

Vi mennesker har behov for sosial kontakt, og en ringevenn som tar kontakt én til to ganger i uka kan mange sette pris på – og ha behov for – spesielt når vi blir eldre.

Motvirke isolasjon

Regnbuetelefonen-prosjektet er til fordi vi alle kan kjenne på en følelse av ensomhet og isolasjon til tider – spesielt nå som Korona-pandemien gjør at mange isoleres og er alene mer enn vanlig. 

20-minutters samtaler

Kjenner du deg igjen i det, og kunne du tenke deg å få en telefonvenn som ringer deg for en god 20-minutters samtale om lag én til to ganger i uka? Da håper vi du vil benytte deg av tilbudet. 

For hele Norge

Alle skeive voksne i Norge kan ønske seg en telefonvenn. 

Hvordan få en ringevenn?

1. Første steg i prosessen er å registrere seg ved å klikke på «ønsk deg en telefonvenn»-knappen under og så svare på noen spørsmål i skjemaet som åpnes via knappen.

2. Så raskt det lar seg gjøre etter at du har registrert deg i skjemaet med ønske om å motta samtaler blir du kontaktet av prosjektmedarbeider i Regnbuerelefonen for oppfølging, kartlegging og orientering om veien videre.

Ønsk deg telefonvenn!

Ikke helt voksen ennå?

Ta kontakt med Ungdomstelefonen – et tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn, identitet, følelser, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex. 

Regnbuetelefonen

Hjelp oss med å gjøre Regnbuetelefonen kjent

Regnbuetelefonen – skaper gode samtaler med og motvirker ensomhet blant voksne skeive mennesker (lesbiske, homofile, bi/pan, interpersoner eller transpersoner).

Del gjerne vårt arbeid med Regnbuetelefonen med dine venner og bekjente: